Konferencija uspešnih žena

29. Oktobar 2017.Učestvovali smo na Konferenciji uspešnih žena, koje vode razne organizacije u 24 države, u Beogradu. Na ovoj konferenciji predstavili smo Program Kuća mogućnosti u Srbiji i izložili smo ručne radovi naših korisnika.

Program Kuća mogućnosti u Srbiji i aktivnosti Centra Zvezda predstavili smo i na skupu ,,Priroda je ženskog roda“, koji je organizovala BIOIDEA tokom Sajma obrazovanja i knjiga. Tema skupa je bila: ,,Umrežavanje, podela znanja, neformalno obrazovanje, saradnja žena iz gradskih i ruralnih zajednica radi rešavanja pitanja nezaposlenosti i nepovoljnog odnosa društva prema ženi i pitanja rodne ravnopravnosti“, prisutni su bili predstavnici ambasada, institucija i nevladinog sektora.


Srpski     English


Zvezdice


Divna


Divna je devojka koja je bila u sistemu socijalne zaštite u toku srednje škole.

Aleksandar


Aleksandar je mladić koji je veći deo svog života proveo u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu.


Goran


Goran je mladić bez adekvatnog roditeljskog staranja. Poznajemo ga još od kada je bio dečak.


Igor


Igor je mladić koga smo upoznali još dok je bio sasvim mali, u prvom razredu osnovne škole.


Stefan


Stefanova životna priča je dramatična, kao, uostalom, i većine mladih sa kojima dolazimo u kontakt.


Aktivnosti

Humanitarna predstava u organizaciji Rothary cluba Čukarica

3. Mart 2019.

U Dorćol Platz održana je humanitarna predstava Muškarci i drugi problemi u organizaciji Rothary kluba Čukarica. Sav prihod od kupljenih karata doniran je Centru Zvezda, kao pomoć mladima bez roditeljskog staranja.

Okrugli sto i završna konferencija u okviru projekta Nismo sami - osnaživanje mladih iz hraniteljskih porodica

28. Februar 2019.

Centar Zvezda bio je deo okruglog stola i završne konferencije Nismo sami - osnaživanje mladih iz hraniteljskih porodica, održane u Centru za porodični smeštaj i usvojenje u Kragujevcu.

Humanitarno veče

23. Februar 2019.

U klubu ENDORFIN u Beogradu 23.02.2019.godine održana je Humana subota sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Centar Zvezdu, odnosno kao pomoć mladima bez adekvatnog roditeljskog staranja. Hvala klubu Endorfin na donaciji i pomoći.