Učešće na multikongresu Serbian Vision 2018

24. Novembar 2018.Centar Zvezda učestvovao je na multikongresu Serbian Vision 2018 koji se održao u prostorijama Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade. Prezentacija je održana u sklopu dvodnevnog multikongresa pod nazivom Serbian Vision 2018, koji se svake godine održava sa ciljem jačanja uloge civilnog društva u zemlji i stvaranje povoljnijeg privrednog ambijenta kroz davanje doprinosa važnim razvojnim segmentima zemlje. Tom prilikom imali smo priliku da predstavimo naše udruženje, naš projekat Kuća mogućnosti, naše planove, ciljeve. Prezentaciji Centra Zvezda doprinos su dali i naši saradnici Courtyard by Marriott Belgrade City Center i Global Sun Fondation!


Srpski     English


Zvezdice


Divna


Divna je devojka koja je bila u sistemu socijalne zaštite u toku srednje škole.

Aleksandar


Aleksandar je mladić koji je veći deo svog života proveo u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu.


Goran


Goran je mladić bez adekvatnog roditeljskog staranja. Poznajemo ga još od kada je bio dečak.


Igor


Igor je mladić koga smo upoznali još dok je bio sasvim mali, u prvom razredu osnovne škole.


Stefan


Stefanova životna priča je dramatična, kao, uostalom, i većine mladih sa kojima dolazimo u kontakt.


Aktivnosti

Akcija Obrok za porodicu

22. Januar 2020.

Naši mladi stanari Kuće mogućnosti u Beogradu su se aktivno uključili u akciju Obrok za celu porodicu, izdvojili iz svoje ostave, spakovali i poslali namirnice za 3 porodice koje su nam se javile da im je potrebna hrana.

Akcija odbojkaša kluba Partizan

21. Januar 2020.

Deo ekipe odbojkaškog kluba Partizan nas je posetio najpre sa idejom o saradnji i podršci, a zatim i sa poklonima za mlade i planom za dalju podršku.

Večera u organizaciji Rotary kluba

12. Januar 2020.

Tri dame iz Rotary cluba su nas izvele na večeru i druženje. Bilo je odlično, hvala od svih nas. Sreću čine naizgled male stvari, a najčešće su to dragoceni trenuci provedeni zajedno i u prijatnoj atmosferi.