Učešće na multikongresu Serbian Vision 2018

24. Novembar 2018.Centar Zvezda učestvovao je na multikongresu Serbian Vision 2018 koji se održao u prostorijama Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade. Prezentacija je održana u sklopu dvodnevnog multikongresa pod nazivom Serbian Vision 2018, koji se svake godine održava sa ciljem jačanja uloge civilnog društva u zemlji i stvaranje povoljnijeg privrednog ambijenta kroz davanje doprinosa važnim razvojnim segmentima zemlje. Tom prilikom imali smo priliku da predstavimo naše udruženje, naš projekat Kuća mogućnosti, naše planove, ciljeve. Prezentaciji Centra Zvezda doprinos su dali i naši saradnici Courtyard by Marriott Belgrade City Center i Global Sun Fondation!


Srpski     English


Zvezdice


Divna


Divna je devojka koja je bila u sistemu socijalne zaštite u toku srednje škole.

Aleksandar


Aleksandar je mladić koji je veći deo svog života proveo u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu.


Goran


Goran je mladić bez adekvatnog roditeljskog staranja. Poznajemo ga još od kada je bio dečak.


Igor


Igor je mladić koga smo upoznali još dok je bio sasvim mali, u prvom razredu osnovne škole.


Stefan


Stefanova životna priča je dramatična, kao, uostalom, i većine mladih sa kojima dolazimo u kontakt.


Aktivnosti

Završetak programa Kuća mogućnosti

17. Decembar 2018.

Tokom decembra naša dva ukućanina – Aleksandar i Violeta, uspešno su završili program Kuće mogućnosti! Jako smo ponosni na sve njihove uspehe, na svaki napredak u savladavanju životnih veština i u njihovom ličnom razvoju!

Najava Humanitarne žurke

15. Decembar 2018.

Kopernikus Kcn Televizija nas je ugostila, kako bi predstavili rad našeg udruženja i najavili za nas bitan događaj – Humanitarnu žurku, koja će se održati 22.12.2018.godine sa početkom u 21h u restoranu Nana Kafana u Zemunu.

Novogodišnji sajam u Beogradu

14. Decembar 2018.

Ove godine smo deo tradicionalnog novogodišnjeg sajma u Beogradu, koji će se održati u periodu od 14.12. do 30.12.2018.godine (11-20h). Na novogodišnjem sajmu posetioci će na štandu Centra Zvezda moći da vide i kupe proizvode koje izrađuju mladi bez adekvatnog roditeljskog staranja.