Učešće na multikongresu Serbian Vision 2018

24. Novembar 2018.Centar Zvezda učestvovao je na multikongresu Serbian Vision 2018 koji se održao u prostorijama Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade. Prezentacija je održana u sklopu dvodnevnog multikongresa pod nazivom Serbian Vision 2018, koji se svake godine održava sa ciljem jačanja uloge civilnog društva u zemlji i stvaranje povoljnijeg privrednog ambijenta kroz davanje doprinosa važnim razvojnim segmentima zemlje. Tom prilikom imali smo priliku da predstavimo naše udruženje, naš projekat Kuća mogućnosti, naše planove, ciljeve. Prezentaciji Centra Zvezda doprinos su dali i naši saradnici Courtyard by Marriott Belgrade City Center i Global Sun Fondation!


Srpski     English


Zvezdice


Divna


Divna je devojka koja je bila u sistemu socijalne zaštite u toku srednje škole.

Aleksandar


Aleksandar je mladić koji je veći deo svog života proveo u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu.


Goran


Goran je mladić bez adekvatnog roditeljskog staranja. Poznajemo ga još od kada je bio dečak.


Igor


Igor je mladić koga smo upoznali još dok je bio sasvim mali, u prvom razredu osnovne škole.


Stefan


Stefanova životna priča je dramatična, kao, uostalom, i većine mladih sa kojima dolazimo u kontakt.


Aktivnosti

Humanitarna predstava u organizaciji Rothary cluba Čukarica

3. Mart 2019.

U Dorćol Platz održana je humanitarna predstava Muškarci i drugi problemi u organizaciji Rothary kluba Čukarica. Sav prihod od kupljenih karata doniran je Centru Zvezda, kao pomoć mladima bez roditeljskog staranja.

Okrugli sto i završna konferencija u okviru projekta Nismo sami - osnaživanje mladih iz hraniteljskih porodica

28. Februar 2019.

Centar Zvezda bio je deo okruglog stola i završne konferencije Nismo sami - osnaživanje mladih iz hraniteljskih porodica, održane u Centru za porodični smeštaj i usvojenje u Kragujevcu.

Humanitarno veče

23. Februar 2019.

U klubu ENDORFIN u Beogradu 23.02.2019.godine održana je Humana subota sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za Centar Zvezdu, odnosno kao pomoć mladima bez adekvatnog roditeljskog staranja. Hvala klubu Endorfin na donaciji i pomoći.