Humanitarno veče posvećeno mladim bez adekvatnog roditeljskog staranja Global sun foundation

24. Oktobar 2018.Bili smo deo humanitarne večeri koja je organizovana od strane Global Sun Foundation I Rotaract Club Beograd- Čukarica, a u saradnji sa Centrom Zvezda, a čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za mlade bez adekvatnog roditeljskog staranja. Ovim događajem naše udruženje Centar Zvezda je imalo priliku za prodajnom izložbom sveća, kao deo asortimana koje izrađuju mladi bez roditeljskog staranja. Veče se održalo u Restoranu Time Out u Beogradu. Dosta sveća je prodato i prikupljena su novčana sredstva koja su od velikog značaja za obezbeđivanje što boljih uslova za smeštaj i podršku mladih bez adekvatnog roditeljskog staranja, a koji napuštaju sistem socijalne zaštite. Veliko hvala od srca svim ljudima koji na humanosti koja je ovim putem pokazana!


Srpski     English


Zvezdice


Divna


Divna je devojka koja je bila u sistemu socijalne zaštite u toku srednje škole.

Aleksandar


Aleksandar je mladić koji je veći deo svog života proveo u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu.


Goran


Goran je mladić bez adekvatnog roditeljskog staranja. Poznajemo ga još od kada je bio dečak.


Igor


Igor je mladić koga smo upoznali još dok je bio sasvim mali, u prvom razredu osnovne škole.


Stefan


Stefanova životna priča je dramatična, kao, uostalom, i većine mladih sa kojima dolazimo u kontakt.


Aktivnosti

Odlazak u pozorište

12. Jun 2019.

Zahvaljujemo se upravi Zvezdare teatar u Beogradu na mogućnosti našim mladim ljudima da uživaju u pozorišnoj predstavi. Uživali smo!

Štand na Belom dvoru i u Internacionalnoj školi

11. Jun 2019.

Centar Zvezda imao je u subotu, 11.06.2019. štand na Belom dvoru, u nedelju 12.06. u Internacionalnoj školi. Hvala na podršci i pomoći dragih ljudi koji su nam to sve omogućili.

Besplatna obuka i polaganje vozačkog ispita

1. Jun 2019.

Luna je dobila besplatnu obuku i polaganje vozačkog ispita od auto škole Vladica. Hvala od srca na obuci koja je od velikog značaja našim mladim ljudima!