Baletska predstava za novu Kuću mogućnosti u Srbiji

9. Maj 2016.Baletska predstava Licem k licu u Domu omladine igra za novu Kuću mogućnosti u Srbiji! Baletska trupa iz SAD-Ballet Magnificat, u okviru svoje evropske turneje, sav prihod od jedne svoje predstave je poklonio našem Udruženju. Trupu čini 18 profesionalnih igračica i igrača koji su publiku oduševili svojim nastupom koji je bio sastavljen od klasičnog baleta, džez i modernog zvuka i glume. U ovom nastupu su uživala i deca u publici. Iako sala nije bila sasvim ispunjena gledaocima, oni koji su bili prisutni su uživali u ovom nastupu, a posle njega su se družili sa plesačima. Među gostima u publici su bili i ambasador SAD u Beogradu, Njegova ekselencija gospodin Kyle Randolph Scott sa suprugom. Oni su se upoznali sa radom Udruženja Centar Zvezda i planovima za otvaranje Kuća mogućnosti u celoj Srbiji, a kao deo međunarodnog projekta. Mladi iz programa Kuća mogućnosti u Beogradu su podelili skromne poklone svim igračima nakon predstave. Takođe smo ih pozvali da nas posete i naredne godine i zahvalili im se na uloženom trudu i donaciji.


Srpski     English


Zvezdice

Divna


Divna je devojka koja je bila u sistemu socijalne zaštite u toku srednje škole.

Aleksandar


Aleksandar je mladić koji je veći deo svog života proveo u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu.


Goran


Goran je mladić bez adekvatnog roditeljskog staranja. Poznajemo ga još od kada je bio dečak.


Igor


Igor je mladić koga smo upoznali još dok je bio sasvim mali, u prvom razredu osnovne škole.


Stefan


Stefanova životna priča je dramatična, kao, uostalom, i većine mladih sa kojima dolazimo u kontakt.


Aktivnosti

Naši prvi jastuci

11. Jul 2018.

Mladi Kuće mogućnosti Niš, uz pomoć drugih učesnika radionica (mladi iz društveno osetljivih kategorija) sašili su i ukrasili svoje prve jastuke.

Izložba sveća

29. Jun 2018.

U Beogradu su uspešno završene radionice izlivanja ukrasnih sveća u okviru projekta Pružanje podrške ekonomskom osnaživanju mladih bez adekvatnog roditeljskog staranja realizovanom u saradnji sa Trag fondacijom.

Snimanje emisije o Kući mogućnosti

17. Jun 2018.

U Beogradu se krenulo sa snimanjem emisije o Kući mogućnosti, ukućanima, njihovim shvatanjima, životnim pričama.